Billiga flygbiljetter

VILKA ÄR VI?

BravoFly är ett dotterbolag till lastminute.com – ett ledande varumärke inom europeisk reseteknik för dynamiska semesterpaket.

lastminute.coms uppdrag är att förändra framtiden för resor och turism genom digital teknik. Tack vare sin rika portfölj av varumärken (lastminute.com, weg.de, Bravofly, Rumbo, Volagratis, Jetcost, Crocerissime och Hotelscan) kan företaget tillgodose ett brett utbud av resenärernas behov genom sin mångsidiga och globala kundbas.

Semesterfirare kan söka och boka flyg, hotell, semestrar, minisemestrar, kryssningar, biluthyrningar och många andra rese- och fritidsrelaterade produkter och tjänster på gruppens plattformar. Varje månad når lastminute.com omkring 60 miljoner användare på 17 språk i 40 länder via sina webbplatser och appar.

Koncernen har över 1 500 anställda i över 10 länder och utvecklar originella produkter och tjänster som syftar till att hantera resenärernas hela resa för miljontals människor.

lastminute.com N.V. är ett börsnoterat företag som är noterat under LMN på SIX Swiss Exchange. Besök corporate.lastminute.com för mer information.

Välj ditt land:

Mobilapp: