Affiliates program

Varför Bravofly.se?

Bravofly.se är en av de viktigaste aktörerna inom resebranschen online i Europa och är ledande när det gäller sökning och försäljning av lågprisflyg. Det är det enda system i Europa som gör det möjligt för sina användare att söka, jämföra och boka flyg som erbjuds av alla lågprisprofilerade flygbolag såväl som alla traditionella sådana.

Bravofly.se ingår i lastminute.com group, som är Europaledande inom rese- och fritidsbranschen på nätet. Gruppen tillhandahåller tjänster som förenklar livet för resenärer genom att som smart reseföretag erbjuda sina kunder ett brett spektrum av tjänster som täcker alla deras behov: de kan söka, boka och hantera flyg, hotell, semestrar, weekendresor, kryssningar, hyrbilar och andra fritids- och reserelaterade produkter. Via webbplatser och mobilappar på 15 språk och i 35 länder bokar varje år mer än 10 miljoner kunder sina resor och fritidsupplevelser.

Med Bravofly.se är det möjligt för konsumenten att kombinera flyg med olika flygbolag för att hitta de flyg som bäst passar deras behov när det gäller tider och pris.

 

Bravofly.se:s partnerprogram:

Du har en eller flera webbplatser och vill tjäna pengar via dem?

Inget kunde vara enklare! Teckna dig för Bravofly.se:s partnerprogram och börja tjäna mer pengar.

Bravofly erbjuder sina partners upp till 135 kr per försäljning samt speciella premier och alla verktyg du behöver för att få ut mesta möjliga av ditt partnerprogram!

 

Verktyg du kan få:

  • Banners för alla produktkategorier
  • Produktkatalog – produktinformation
  • Textlänkar med sista minuten-erbjudanden 
  • API: flyg och hotell, tillgängliga för metasökmotorer, efter auktorisering.

 

Registrering:

Registreringen är enkel, snabb och gratis. Du gör den med följande länk: https://ui.awin.com/merchant-profile/8822

Vi ser fram emot att få dig som partner i vårt program!